Bureau Bockwinkel

Bureau Bockwinkel is opgericht door Lisette Bockwinkel, die al enige tijd actief is in de culturele sector. Naast haar Master Kunstgeschiedenis heeft Lisette ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, zoals o.a. bij het veilinghuis Bubb Kuyper, Art Partner, het kunstbemiddelingsbedrijf Art Consult en het Centraal Museum.
BB kan o.a. worden ingezet voor communicatie- en pr werkzaamheden, het catalogiseren van kunstcollecties, fondsenwerving of projectbegeleiding.

“Lisette is een intelligente kunsthistorica die zich bij Art Consult met groot enthousiasme en niet aflatende energie heeft bewezen als zeer nuttige kracht in velerlei opzicht: bij kunsthistorisch onderzoek, adminstratie én praktische inrichting van een verkooptentoonstelling. Haar ‘self starter’ karakter gecombineerd met haar goede humeur waren voor Art Consult altijd een goede basis om haar voor allerlei werk in te kunnen zetten,” Johan Bosch van Rosenthal, directeur Art Consult.

“Het is een feestje om te werken met Lisette. Laat zich niet uit het veld slaan door dingen die ze niet eerder gedaan heeft. Pakt op en pakt aan. Ze is een kei in het regelen van mooie publiciteit voor ons en onze klanten. Heerlijk spontaan en verfrissend eerlijk,” Sandra Boer, co-directeur Art Partner.

Comments are closed.