Verleden

Crucell Vaccine Institute
Crucell
Crucell is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van vaccins en antistoffen ter preventie en bestrijding van infectieziekten.

Particuliere client
Werkzaamheden: Catalogiseren van privécollectie; onderzoek & tekst.

Art Consult
artconsult
Art Consult bemiddelt bij aankopen en verkopen voor zowel privéverzamelaars als vooraanstaande musea. In de afgelopen jaren is verkocht aan het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum in Amsterdam; het J.Paul Getty Museum in Los Angeles; het Metropolitan Museum in New York en de Collection Frits Lugt, Fondation Custodia in Parijs.
Werkzaamheden: uitvoeren kunsthistorisch onderzoek, beschrijven van kunstwerken, opzet jaarlijkse kunsttentoonstelling.

Dens Projecten
dens-logo2
De spil van dens – Petra Dekker – is opgeleid in kunst, media en techniek en beeldredactie en heeft ruime professionele ervaring op het gebied van gedrukte en digitale media. Dens ontwerpt en realiseert huisstijlen, boeken, brochures, posters, flyers, magazines, presentaties en websites. Dens werkt met kleine teams van specialisten, waaronder tekstschrijvers, fotografen, dtp-ers en programmeurs.
Werkzaamheden: Acquisitie & Pr

Art Partner

Art Partner koppelt talentvolle jonge kunstenaars aan bedrijven, organisaties en instellingen. De samenwerking is altijd interactief, omdat het niet alleen om het kunstwerk gaat, maar juist ook om de beweging die het creatieve proces veroorzaakt. Art Partner is gedurende het traject intensief betrokken als procesbegeleider.
Werkzaamheden: Communicatie-en pr werkzaamheden

Stichting Sinterklaasintocht Amsterdam

Sinds 1934 organiseert het ICA (Initiatief Comité Amsterdam) samen met de Stichting Sinterklaas Intocht Amsterdam (SSIA) en met hulp van ca. 1200 vrijwilligers en het bedrijfsleven de Sinterklaasintocht in Amsterdam. Dit jaar vindt de intocht plaats op zondag 13 november.
Werkzaamheden: Fondsenwerving

Stichting ZET

Stichting ZET is een – in 1994 ontstaan – kunstenaarsinitiatief van kunstenaars en kunstvrienden. ZET stimuleert de ontwikkeling van hedendaagse kunst op (inter)nationaal niveau. ZET biedt kunstenaars een podium, een ruimte voor experiment en zelfontplooiing. Door het organiseren van tentoonstellingen wil Stichting ZET de toegankelijkheid voor actuele kunst bevorderen, kennis overbrengen en de publieke interesse aanwakkeren.

Sinds 2009 verzorgt ZET op verzoek van Stadsdeel Zuid ieder jaar (jan-juli) de programmering van het Glazenhuis in het Amsterdamse Amstelpark. In dit tentoonstellingsgebouw wordt actuele kunst gepresenteerd, dat in relatie staat met haar omgeving (‘social inclusion’.)
Werkzaamheden: De opzet en uitvoering van het communicatie & pr-plan 2011.

Comments are closed.